Alghero, duša Sardinije

Posjetite previdni Alghero na Sardiniji. Alghero je srednjovjekovni grad Sardinije smješten na sjeverozapadnom dijelu Sardinije. Mnogim Hrvatima, ali i Slovencima ovo je jedno od omiljenih mjesta za posjetiti u proljeće i ljeto iz razloga što low cost prijevoznik Ryanair tada nudi najbolju cijenu direktnih letova iz Trsta ili Venecije. Avionske karte za ovaj grad mogu se ponekad kupiti već za samo 19 eura. Preporučujemo da takva putovanja potražite na hrvatskoj stranici za jeftina putovanja – posjetite putujmojeftino. Za jeftin izbor hotela i resorta preporučujemo da pogledate ovdje: Jeftini hoteli na Sardiniji.

Source: Alkanc/Alghero/123RF

Source: Alkanc/Alghero/123RF

Za putnike koji traže povoljan smještaj moramo preporučiti da cijene pogledaju klikom ovdje: POPIS HOTELA NA SARDINIJI

Alghero svojim posjetiteljima nudi priliku da upoznaju staru Sardiniju upravo iz razloga što je to jedini grad na Sardiniji koji je sačuvao svoju orginalnost i još uvijek može pokazati ljudima kako je to izgledalo u doba srednjeg vijeka.

Važno je napomenuti kako je grad sagrađen u 12. stoljeću dok kraljevini Italiji pripada tek od 1720. godine.

Poznat po svojim plažama i tirkiznom moru ova destinacija i grad Alghero zasigurno bude wanderlust svima koji čitaju ili gledaju fotografije ovog mjesta. Mi preporučujemo da posjetite ovo mjesto već na godinu, znači najbolje između travnja i lipnja ili kolovoza i rujna 2016. Za budžet bi predložli oko 350 eura po osobi za boravak od 10 dana i povratnu avionsku kartu, a napomenuli bi kako je rent-a-car na Sardiniji povoljan i vrlo dobar izbor za one koji žele vidjeti cijeli otok.

Preporučujemo da pogledate video zapis.

Leave a Reply

This website stores some user agent data. These data are used to provide a more personalized experience and to track your whereabouts around our website in compliance with the European General Data Protection Regulation. If you decide to opt-out of any future tracking, a cookie will be set up in your browser to remember this choice for one year. I Agree, Deny
566