Airbnb, kako unajmiti najpovoljniji smještaj

Airbnb, kako unajmiti najpovoljniji smještaj. Vjerujemo kako ste već upoznati sa stranicom Airbnb. Riječ je o najpopularnijem servisu za iznajmljivanje i unajmljivanje smještaja za putovanja. Ako putujete individualno vjerujemo kako ne postoji bolja opcija od rezerviranja privatnog apartmana ili privatne sobe putem Airbnb iz razloga što su cijene daleko povoljnije nego cijene hotela. Naravno ovo vrijedi samo za određene “skupe” destinacije, pa tako u nekim zemljama i dalje vrijedi pravilo kako je najbolje rezervirati smještaj u hotelu, a za primjer izdvajamo Indiju, Tajland ili druge zemlje Azije. Ako planirate putovati u Beč, London, Pariz, Kopenhagen ili Barcelonu onda je Airbnb puno bolji izbor od rezervacije sobe u hotelu.

Kako dobiti popust i kako ga iskoristiti?

Da bi ostvarili popust u iznosu od 25 eura dovoljno je kliknuti na ovaj link i izraditi Airbnb račun – Airbnb pozivnica s popustom. Nakon što ste kliknuli na link potrebno je potvrditi klikom na oznaku Claim your credit i zatim putem emaila potvrditi registraciju. Popust ostvarujete za vašu prvu rezervaciju putem Airbnb stranice. Da bi se popust uračunao morate izabrati smještaj i kliknuti na rezerviraj, pa će vam na sljedećem koraku prije rezervacije i plaćanja stranica Airbnb odmah umanjiti iznos za 25 eura. Iznos koji ste dobili klikom i prijavom putem ove pozivnice.

Zašto baš Airbnb?

Airbnb danas ima apartmane u više od 190 država svijeta, a radi se o gotovo 600 tisuća apartmana, od kojih se čak 30 000 nalazi u Hrvatskoj. Ako tražite odličan apartman za boravak na moru, za vikend u Dalmaciji ili želite pobjeći negdje na odmor u Istru onda je Airbnb svakako vama najpotrebnija stranica.

Ako imate vlastiti prostor koji želite iznajmiti onda je Airbnb super način da brzo i efikasno zaradite dosta novca. Samo kliknite ovdje – AIRBNB i otvorite račun ,a zatim dodajte profil hosta i oglasite svoj prostor na stranici Airbnb. Ovo je daleko bolji način da legalno zaradite novac i daleko brzo do zarade nego da svoj apartman ili kuću na moru iznajmljujete putem novina ili internet oglasnika.

Kako koristiti Airbnb

Nakon što ste napravili Airbnb račun i potvrditi registraciju potrebno je da prvo prođete indentifikaciju. Nakon što ste to napravili dovoljno je otvoriti stranicu Airbnb i upisati ime tražene destinacije (recimo Beč) i odabrati tip smještaja (cijeli apartman odnosno prostor) i zadnje što upisujete je tražene datume putovanja (recimo od 24. do 26.prosinca) i kliknete na search/traži i u samo 2 sekunde Airbnb će za vas pronaći sve dostupne apartmane u Beču za odmor od 24. do 26.prosinca. Nakon što izaberete apartman popust će se uračunati i nakon rezervacije na vaš mobitel i email stiže račun i broj rezervacije. Sve što dalje morate je doći na lokaciju apartmana i uzeti ključ od vlasnika. Sretno s putovanjima. Imate li bilo kakvih pitanja slobodno nam ostavite komentar.

 

 

 

 

 

Leave a Reply