8 najpoželjnijih destinacija za Hrvate

Vjerojatno se pitate koje su to najpoželjnije destinacije vaših prijatelja i sugrađana, a upravo vam donosimo popis od 8 najpoželjnijih destinacija za građane Hrvatske. Više informacija o putovanjima pogledajte ovdje u kategoriji – Ostala putovanja. Saznajte cijene noćenja u ovom gradovima preko stranice Hotelscombined, a avionske karte uvijek potražite prvo preko stranice/tražilice Skyscanner.

New York

New York je najpoželjnija destinacija u Americi i gotovo svaki dan iz Zagreba kreću mnogi putnici upravo u ovu destinaciju. New York je centar mode, odlična šoping destinacija, ali i grad poput niti jednog drugog. Cijene hotela i apartmana provjerite ovdje – Hoteli u New Yorku.

Source: cocozero003/NewYork/123RF

Source: cocozero003/NewYork/123RF

London

U Europi je London uvijek u vrhu turističke ponude i to s razlogom jer gotovo svaki Hrvat želi u London ili je već bio u Londonu i namjerava mu se ponovno vratiti. London je Europska verzija New Yorka i jedan je od najvećih i najposjećenijih gradova svijeta. Cijene hotela i apartmana provjerite ovdje – Hoteli u Londonu

Pariz

Za ljubitelje romantike, muzeja i odlične gastro ponude teško je pronaći poželjniju destinaciju od Pariza. Ovaj predivan grad gotovo svaki dan prima na tisuće putnika iz Hrvatske, Srbije i Bosne. Cijene hotela i apartmana provjerite ovdje – Hoteli u Parizu.

Bangkok

Za ljubitelje egzotike Bangkok je uvijek na prvom mjestu i najtraženija je destinacija za putovanje u Aziju. Cijene hotela i apartmana provjerite ovdje – Hoteli u Bangkoku.

Dubai

Dubai je grad luksuza, zlata i bogatstva, a upravo sav taj luksuz i privlaći turiste iz Hrvatske. Cijene hotela i apartmana provjerite ovdje – Hoteli u Dubaiju.

Credits: Philipus/Dubai/123RF

Credits: Philipus/Dubai/123RF

Istanbul

Grad koji spaja Europu i Aziju i grad iznimno bogate povijest i posebne kulture oduvijek je san za mnoge građane Hrvatske pa i daleko šire. Istanbul je uvijek “krcat” turistima iz cijeloga svijeta i svaki dan već godinama stižu zrakoplovi iz Zagreba za Istanbul i gotovo su uvijek svi letovi i rasprodani. Cijene hotela i apartmana provjerite ovdje – Hoteli u Istanbulu.

Rim

Vječni grad Rim još je jedan Europski grad kojeg hrvati obožavaju. Putovanja u Rim su  vrlo jeftina i to je još jedan razlog zašto se mnogi upućuju na putovanje ovdje, a zbog svoje bogate povijesti, odlične gastro ponude i niskih cijena Rim je popularna destinacija kroz cijelu godinu. Cijene hotela i apartmana provjerite ovdje – Hoteli u Rimu.

Prag

Prag je super popularno odredište kroz cijelu godinu, a putovati možete na više načina od kojih je iz Hrvatske još uvijek najpopularniji onaj s autobusom, a zatim avionom.

Osim gore navedenih destinacija u uži izbor dolaze i gradovi kao što su Berlin, Barcelona, Peking, Los Angeles, te otoci Santorini, Ibiza i Malta. Od dalekih i egzotičnih destinacija izdvajaju se Maldivi, Sejšeli i otok Bali.

Credits. Colac Sorin/Prag/123RF

Credits. Colac Sorin/Prag/123RF

Leave a Reply