7 razloga zašto je Kenija najbolja destinacija Afrike

Kenija je bez imalo razmišljanja predivne afrička zemlja koja skriva mnogobrojne bisere i mjesta koja trebate vidjeti i doživjeti. Kenija uživa predivno tropsko vrijeme, ima bogatu floru i faunu, a poznata je po odličnim gradovima punim predivne kulture i bogate povijesti.  Predstavljamo 7 razloga zašto je kenija najbolja destinacija afrike. Pogledajte najbolje hotele i apartmane u Keniji.

Nairobi

Nairobi je glavni grad Kenije i najbolje odredište za letove iz Hrvatske. Ako planirate putovati avionom iz Hrvatske preporučujeo da to bude za Nairobi. Ovaj predivan grad prepun je nasmijanih ljudi dobra srca i uvijek raspoloženih za toplo doček turista, a grad je pun trgovina, događanja i posebno mješavine afričkih kultura.

Životinje

Ako volite divljinu, safari i životinje onda ćete uživati u putovanju u Keniju. Kenija ima sve i poznata je po famoznom big five odnosno pet velikih životinja koje svi žele vidjeti. Kenija je zemlja predivni životinja i prirode koja će vam doslovno oduzeti dah.

Safari

Ako si možete priuštiti safari onda to morate napraviti upravo ovdje. Kenija nudi najbolje i najveće safarije koje možete doživjeti.

Vožnja balonom

Mnoge zemlje nude veličanstvene vožnje balonom (Istanbul, Amsterdam, Toskana), ali nigdje nije ovako lijepo kao što je u Keniji. Vožnja balonom iznad pustinja, planina i ravnica prepunih čudesnih životinja i biljaka.

Predivne kućice za odmor iz snova

U Keniji na mnogim mjestima možete povoljno iznajmiti one čarobne kućice koje možete vidjeti na fotografija i na filmovima. Spavanje na korak do divljih životinja, a opet 100% sigurni od bilo kakve opasnosti.

Luksuzni hoteli i resorti

Bez obzira što je riječ o afričkoj državi u Keniji postoji velik broj super luksuznih resorta i hotela

Savannah

Od Kenija pa sve do Tanzanije prostire se najljepša ravnica na svijetu.

Credits. Photo by Nicola Del Mutolo/Africa/123RF

Credits. Photo by Nicola Del Mutolo/Africa/123RF

 

Leave a Reply

This website stores some user agent data. These data are used to provide a more personalized experience and to track your whereabouts around our website in compliance with the European General Data Protection Regulation. If you decide to opt-out of any future tracking, a cookie will be set up in your browser to remember this choice for one year. I Agree, Deny
628