5 luksuznih destinacija za Božić

Predstavljamo vam 5 predivnih i luksuznih destinacija za parove, ali i obitelji odmor za božićne blagdane. Od New Yorka pa sve do Pariza. Ovo su najbolje destinacije za dočekati Božić ove godine. Smještaj na ovim destinacijama možete povoljno pronaći na stranici Booking dok avionske karte preporučujemo da pogledate na internet tražilici Skyscanner. Obavezno preporučujemo da hotele uvijek tražite na Hotelscombined jer tako dobivate najbolju cijenu kao super ponude.

Source: cocozero003/NewYork/123RF

Source: cocozero003/NewYork/123RF

 

New York

Velika Jabuka odnosno New York je oduvijek bio magnet za putoholičare iz cijelog svijeta kroz cijelu godinu, no nešto je magično u New Yorku baš u prosincu. Luksuzni hoteli, veličanstveni shopping i popusti na skupu modu, luksuzni restorani i pregršt zabave za mlade i stare, New York ima doslovno sve. Hotele u New Yorku za prosinac potražite ovdje: NEW YORK HOTELI

 

Source: Ikalinin/Paris/123rf

Source: Ikalinin/Paris/123rf

 

Pariz

Grad romantike i ljubavi. Pariz je top destinacija kroz cijelu godinu. Ljubitelji romantike, ali i shopping doći će na svoje posjetom Parizu. Skupi hoteli, profinjeni restorani i nevjerojatan prikaz arhitekture i povijesti dokaz su da će vase putovanje biti predivno.

Source: Filp Fuxa/Florence / 123rf

Source: Filp Fuxa/Florence / 123rf

 

Firenca

Dok je Firenca uspavana u prosincu pravo je vrijeme da ugrabite skupe hotele koji su u prosincu uvijek na sniženju i da dovedete svoju cijelu obitelj u jedno nezaboravno putovanje kroz po mnogima najbolji i najljepši grad Italije.

 

Source: CCook/123RF/Cape Town

Source: CCook/123RF/Cape Town

Cape Town

Kaapstad odnosno Cape Town je dragulj Afrike i jedna od najboljih i najljepših destinacija za posjetiti u prosincu. Ova skupa destinacija možda nije za svačiji budžet, ali svojim kvalitetama ovaj grad može posjetiteljima pružiti ponekad i vise od Pariza i New Yorka. Od modernih trgovina, velikih koncerata i sportskih događanja pa sve do luksuznih safarija, vaš posjet neće biti zaboravljen.

Source: MValigursky/123RF/Maldives

Source: MValigursky/123RF/Maldives

 

Maldivi

Božić na plažama Maldiva i na +30C je nešto što i sami sanjamo. Ako si možete priušiti ovo putovanje onda je to nešto što nebi smjeli propustiti.

Leave a Reply

This website stores some user agent data. These data are used to provide a more personalized experience and to track your whereabouts around our website in compliance with the European General Data Protection Regulation. If you decide to opt-out of any future tracking, a cookie will be set up in your browser to remember this choice for one year. I Agree, Deny
586