Pogledajte koje su stvari u avionu besplatne

Planirate putovati uskoro avionom? Možda niste znali, ali sljedeće stvari su zaista besplatne prilikom leta avionom i pri tome ne mislimo na čašu vode ili besplatan primjerak časopisa za čitanje. Pogledajte koje su to stvari besplatne u avionu. Pogledajte koje su stvari u avionu besplatne

Obilazak kabine

U mnogim kompanijama dopuštaju da pogledate na kratko pilotsku kabinu. Sve što trebate je zamoliti stjuardesu prije leta ako vi ili vaše dijete želite vidjeti kako izgleda unutrašnjost kabine.

Prva pomoć

Ako vam je potrebna ona je besplatna. Možda imate samo žulj, ali i za to imate pravo na prvu pomoć i dužnost je stjuardese da vam istu donese ako tražite.

Vlažne maramice

Možda niskotarifni prijevoznici ovo neće imati besplatno, ali uglavnom imate pravo na traženje vlažnih maramica. U avionu ima puno bakterija pa bi bilo potrebno da uvijek obrišete ruke vlažnim maramicama, ako ih već niste oprali.

Čuvanje djece

Ako trebate na wc nešto obaviti, a ne možete na sekundu ostaviti dijete samo imate pravo tražiti stjuardesu da vam pričuva dijete, to je u opisu posla i ona to mora napraviti za vas.

Osim gore navedenih stvari kod kompanija koje nude besplatan obrok i času soka, kave ili piva imate pravo tražiti na još jednu ili dvije čase soka, piva ili kave ili na još jedan besplatan obrok i poslužit će vas. Stjuardesa će vas uvijek ponuditi sa sokom ili pivom, ali vi možete zatražiti i vino, uvijek ga imaju i besplatno je iako se često ne nudi. Ovo ne vrijedi za Ryanair i slične kompanije koje izričito imaju besplatno samo vodu, a sve ostalo se mora doplatiti.

credits; Europe by Jannoon/can stock photo

credits; Europe by Jannoon/can stock photo

Leave a Reply