Najbolje destinacije za putovanja – Marrakech

Predstavljamo Marakeš (Marrakech) u Maroku. Ovo je jedna od najboljih destinacija za putovanja. Grad Marrakech nema more, ali zato ima stari grad, parkove i jedna je od najboljih egzotičnih destinacija koju možete posjetiti. Marrakech je odličan izbor za medeni mjesec ili bijeg u dvoje, a ovdje možete uživati jahajući na devama, shoppingirajući u Medini i možete posjetiti predivnu Saharu. U nastavku teksta pogledajte kada putovati, kako jeftino do Marrakecha i pogledajte 2 preporučena hotela za vaš boravak u Marrakechu.

Kliknite ovdje i upišite datume za putovanje i pogledajte najjeftiniji izbor hotela za rezerviranje.

 Booking.com

Do Marrakecha možete jeftino iz Beča ili Venecije. Budžet od 500 eura je dovoljan za povratnu avionsku kartu, prtljagu, smještaj 5 dana u hotelu s 4 zvjezdice i za sve obroke u restoranima. U prosjeku cijene u Marrakechu su niže od onih u Zagrebu i Splitu. Lowcost aviokompanije poput Ryanaira ustupaju letove iz Venecije već od 50-tak eura. Avionske karte možete pronaći na stranici Skyscanner.

 

Za smještaj smo izabrali 2 hotela koji se razlikuju po broju zvjezdica, ali i cijenom.

Za smještaj kliknite na jedan od linkova ispod.

Predivan Riad koji ima 4 zvjezdice i besplatno otkazivanje kao i opciju plaćanja prilikom dolaska u hotel. Cijena noćenja od 250 kn po osobi  – RIAD L’ETOILE

Odličan hotel Ambassadeours nudi vrhunsku uslugu i lokaciju za boravak u Marrakechu. Cijena noćenja od 200 kn po osobi.  – HOTEL AMBASSADEROUS

Marrakech je dobar za:

  •  Plaže: 0 / 5 – nema ih
  • Obiteljski odmor: 2 / 5
  • Kulturu: 3 / 5
  • Shopping: 5/5
  • Uživanje u hrani: 5 / 5
  • Romantiku: 4 / 5
  • Vodene sportove: 0 /5 – nema ih

Jeftine avionske karte za Marrakech možete gotovo uvijek pronaći preko Skyscanner tražilice (tražite letove iz Beča ili Venecije). Cijena povratne avionske karte u prosjeku iznosi oko 80-120 eura (ovisno o terminu putovanja), a uključene su sve pristojbe zračnih luka i prtljagu.

Zaključak.

Marrakech je jedna predivna egzotična destinacija koju trebate posjetiti ako volite egzotičnu hranu, jeftine markete, kulturom posebne gradove i ako želite jedan budžet odmor jer ovdje zaista možete boraviti jeftino.

Credits: Kasto/123RF

Credits: Kasto/123RF

Leave a Reply