4 super vikend destinacije u Italiji

Ako želite posjetiti predivnu Italiju za vikend predlažemo da pročitate ovaj članak jer predstavljamo 4 super vikend destinacije u Italiji koje trebate posjetiti ove godine. Ako tražite smještaj u hotelu kliknite uz link pokraj opisa destinacije i stranica će vam otvoriti popis svih hotela & apartmana kao i njihove cijene te odmah možete napraviti besplatnu online rezervaciju istih. Za prijevoz do Italije preporučujemo vlastito vozilo ili autobus iz Zagreba i okolice.

Credits: Ikalinin/Venecija/123RF

Credits: Ikalinin/Venecija/123RF

Venecija

Najljepša od svih. Predivna Venecija jedan je od najčarobnijih gradova svijeta i glavni je grad regije Veneto u Italiji. Cijeli grad Venecija je dio zaštićene svjetske baštine, a slovi kao jedan od ne samo najljepših nego i najromantičnijih gradova na svijetu. Cijene hotela – Venecija.

Padova

Grad studenata, grad parkova i trgova. Predivna “mala” Padova pravi je skriveni biser na manje od sat i pol udaljenosti autom iz Venecije. Do Padove možete i vlakom za samo 9 eura. Padova je puna kafića, restorana, parkova, botaničkih vrtova i muzeja koje trebate vidjeti. Cijene hotela – Padova.

Verona

Grad Shakespearovih Romea i Julie. Verona je poput Venecije jedan predivan grad bogate povijesti, kulture i mnogobrojnih spomenika. U Veroni ćete uživati ako putujete na jedan romantičan vikend jer je atmosfera uvijek romantična, a ulice su čarobne i slikovite. Cijene hotela – Verona.

Ravenna

Ako planirate putovati za vikend nešto dalje na 2h vlakom od Venecije autom ili autobusom možete posjetiti i Emiliu Romangu i predivan grad Ravennu. Posjetili smo ovaj grad i moramo reći kako se radi o pravom skrivenom biseru koji će vas oduševiti svojom bogatom kulturom, ostacima povijesti i odličnim restoranima. Cijene hotela – Ravenna.

Leave a Reply