Veliko putovanje Tajlandom, Bangkok i Phuket

Veliko putovanje Tajlandom, Bangkok i Phuket. Za odlično i daleko puitovanje u travnju preporučujemo posjet Tajlandu i njegovim biserima, Bangkoku i Phuketu. Putovanje traje od 22. do 30. travnja s polaskom iz Zagreba. Ponuda uključuje putovanje iz Zagreba u Bangkok i boravak te naknadno let za Phuket i boravak tamo. Cijena u naslovu je po osobi i uključuje sve pristojbe i takse zračnih luka. Napominjemo kako je putovanje u Phuket dodatna opcija i ako želite možete boraviti samo u Bangkoku, time je i cijena putovanja povoljnija. Svakako preporučujemo da posjetite Phuket i njegove rajske i slikovite plaže. Cijena avionske karte za Bangkok + Phuket iznosi 5100 kuna za povratne karte. Smještaj iznosi 600 kuna po osobi. Smještaj u hotelu Olive Residence.

Nakon kupnje, po potrebi napravite online check-in i dodite u zračnu luku barem 90 minuta prije leta.Popust za smještaj možete uzeti klikom na ovaj link – Popust za Airbnb. Nakon što kliknete na link potrebno je da kliknete na oznaku Claim your credit i zatim da putem emaila potvrdite besplatnu registraciju kako bi dobili popust u iznosu od 25 eura.

Za let do Bangkoka kliknite – AVIONSKA KARTA ZA BANGKOK

Za let do Phuketa kliknite – AVIONSKA KARTA ZA PHUKET

Za smještaj u Bangkoku kliknite – HOTEL OLIVE RESIDENCE

Za rezervaciju hotela kliknite – REZERVACIJA HOTELA

Credits: Phuket/Thailand/Pretoperola

Credits: Phuket/Thailand/Pretoperola

Želite li provjeriti cijene drugih hotela i apartmana u Bangkoku možete to napraviti klikom ovdje – Jeftina tražilica hotela.

Osnovne informacije:

  • U cijenu je uključena avionska karta s polaskom iz Zagreba
  • Boravak u hotelu je uključen
  • Cijena putovanja iznosi 5700 kn po osobi
  • Takse i pristojbe zračnih luka su uračunate u cijenu i nema nikakve nadoplate.
  • Prijevoz do hotela i zračne luke je o vlastitom trošku.
  • Prtljaga je uračunata u cijenu. 2 x prtljaga. Info provjerite na stranici prijevoznika.

Važno!

  • Za pregled viznog sustava kliknite ovdje: MVEP HR
  • Za rezerviranje drugačijeg smještaja kliknite ovdje: JEFTINA PRETRAGA HOTELA
  • Ukoliko imate pitanja ostavite nam komentar.

Leave a Reply

This website stores some user agent data. These data are used to provide a more personalized experience and to track your whereabouts around our website in compliance with the European General Data Protection Regulation. If you decide to opt-out of any future tracking, a cookie will be set up in your browser to remember this choice for one year. I Agree, Deny
534