Top 3 hotela u Barceloni u iznosu do 300 kuna

Predstavljamo vam top 3 hotela u Barceloni koje možete iznajmiti za vaš boravak u cijeni do 300 kn po osobi za noćenje odnosno do 600 kn za noćenje za 2 osobe u dvokrevetnoj sobi.  Svi ovi hoteli imaju 4 zvjezdice, nalaze se u centru ili u blizini centra Barcelone na korak od svih znamenitosti i imaju vise od 85% ocjenu na stranici TripAdvisor te imaju odlične ocjene po pitanju čistoće, lokacije, brzine internet i uređenosti sobe. Svi hoteli su naša preporuka za vaš boravak u Barceloni . Najbolju cijenu dobijete tako da kliknete na link za hotel (vidi link ispod). Takse i pristojbe su uvijek uračunate u cijenu, a neki hoteli daju i besplatan doručak uz noćenje. Ovo je odličan izbor i za bračno putovanje u Barcelonu, obiteljski odmor ili romantičan bijeg za dvoje zaljubljenih, ali isto tako I odlična ponuda hotela za poslovno putovanje. Za pregled svih dostupnih hotela u Barceloni preporučujemo da pogledate ovdje – Jeftini hoteli u Barceloni.

Hotel U232 Barcelona

Kliknite ovdje i pogledajte hotel – HOTEL U232 BARCELONA

Hotel U232 Barcelona – jedan je od najpovoljnijih hotela s 4 zvjezdice u Barceloni. Ovaj odličan hotel ima vrlo moderne sobe, brzi wifi, besplatan parking i doručak uvijek uključen u cijenu. Noćenje u hotelu iznosi u prosjeku 224 kn po osobi tj. 449kn za dvokrevetnu sobu. Lokacija hotela je odmah uz mnoge poznate muzeje, galerije i restorane. Odličan izbor za boravak u centru grada u modernom hotelu u iznosu manje od 500 kn za 2 osobe po noćenju.

u232-hotels

Hotel TWO HOTEL – Barcelona

Kliknite ovdje i pogledajte hotel – TWO HOTEL BARCELONA

Two Hotel by Axel – Barcelona je vrhunski i luksuzan hotel smješten u četvrti Exiample u srcu Barcelone. Najbolja arhitektura, super moderne sobe, vrlo brzi wifi, odlično osoblje, čiste sobe, posluga u sobu, top lokacija I prijevoz do zračne luke samo su mali dio ogromne ponude ovog hotela prve klase. Cijena noćenja u prosjeku iznosi 258 kn po osobi tj. 516 kn za 2 osobe za noćenje. Kliknite na link iznad i pogledajte galeriju fotografija i informacije o ovom odličnom hotelu.

axel-hotel

 

Hotel ILUNION – Barcelona

Kliknite ovdje i pogledajte hotel – HOTEL ILUNION BARCELONA

Hotel Ilunion se nalazi u samo srcu grada Barcelone. Smješten je u gotičkoj četvrti nadomak svih velikih znamenitosti, najboljih restorana I drugih vrhunskih lokacija. Ako tražite romantičan, moderan i povoljan luksuzni hotel ovo je najbolji izbor za vase putovanje. Cijena je za 2 osobe za jedno noćenje i iznosi 593 kune I uključuje doručak. Kliknite na link iznad i pogledajte detalje, galeriju fotografija i slobodne termine za rezervaciju ovog predivnog hotela.

 

ilunion-hotel

Leave a Reply