Top destinacije za europski city break ove zime

Top destinacije za europski city break ove zime

Za putovanja kroz Europu ove zime potrebno je malo novca. Putovanja s polaskom iz Budimpešte ili Venecije su zaista povoljna, a mnoge kompanije imaju niske cijene letove i izzračnih luka kao što su Pleso (Zagreb) i Nikola Tesla (Beograd). Za jeftine avionske karte provjerite – Skyscanner stranicu. Ako kliknete ovdje možete uzeti i 30 eura popusta za smještaj – Airbnb pozivnica. Najveća stranica za pretragu jeftinih hotela i apartmana je Hotelscombined.

Bec vienna

Beč

Predivni Beč ima božićni sajam koji traje do gotovo sredine siječnja. Autobusima iz Zagreba možete do Beča za manje od 250 kuna. Za ljubitelje road trip putovanja predlažemo putovanje u Beč i Bratislavu autom iz Zagreba. Odličan izbor kulturnih događanja, predivan sajam i odličan izbor za shopping.

Budimpešta

Ovo je jedna od najboljih budžet destinacija ove zime. Svakodnevno vlakom iz Zagreba možete do Budimpešte za samo 260 kuna po osobi. Smještaj u Budimpešti iznosi manje od 30 eura po osobi za noćenje u hotelu u samom centru grada. Kliknite ovdje i provjerite cijene hotela – Hoteli u Budimpešti.

Bratislava

Grad koji ima povoljne cijene hrane, odličnu gastro ponudu, jeftine hostele i apartmane i velik izbor pubova i kvalitetnih restorana. Bratislava ima velik broj atrakcija koje su potpuno besplatne, baš kao što je velik broj kipova i spomenika koji se nalaze na svakom koraku Bratislave. Do Bratislave možete autobusom iz Zagreba za oko 350 kuna ili osobnim vozilom.

Pariz

Zbog niskih cijena avionskih karata Pariz je odličan budžet izbor za city break ove zime. Posebno ističemo ljepotu i romantiku ovog grada. Za najbolji užitak predlažemo boravak od barem 4 noćenja. Najveći izbor hotela pogledajte ovdje – Hoteli u Parizu.

Berlin

Noćni klubovi, muzeji, parkovi, kanali, galerije i otmjeni restorani. Imenujte bilo što i Berlin to ima. Letovi iz Zagreba dostupni su već od 69 eura/smjer, a do Berlina možete od prosinca i autobusom iz Zagreba. Odlična budžet destinacija ove zime.

Venecija

Romantičnu Veneciju ne smijete preskočiti ove zime. Posebno ističemo početak veljače i predivni karneval. Ako ste zaljubljeni ili imate simpatiju, pozovite ju na jedan vikend u Veneciji. Atmosfera i ljepota ovog mjesta uljepšati će vam cijeli vikend.

Source: Tomas1111 / RF123

Source: Tomas1111 / RF123

Leave a Reply