Najbolje destinacije za putovanja – Prag

Najbolje destinacije svijeta. Prag je upravo jedna takva destinacija. Poznatiji kao zlatni grad, Prag je već duži niz godina jedan od najatraktivnijih gradova Europe što može zahvaliti svojoj povijesti, kulturi, niskim cijenama, slikovitim ulicama i predivnom dvorcu. Cijeli grad izgleda kao da je nastao iz bajke, a svatko tko je posjetio Prag kune se da je mu je to jedan od najljepših gradova na svijetu. Za boravak u Pragu bi preporučili 2 hotela. Prvi hotel je vrlo povoljan i ima dobru lokaciju, dok je drugi hotel luksuzni hotel koji preporučujemo za medeni mjesec u Pragu . Ako želite boraviti u apartmanima onda je za to najbolje iznajmiti apartman putem stranice Airbnb (kliknite i uzmite popust) – Airbnb pozivnica.

Hotel Residence Emmy se nalazi u centru Praga i iznosi samo 20 eura po osobi za noćenje. Ovaj hotel ima moderno uređene sobe i vrlo je blizu svih znamenitosti u Pragu. Ukupno ima 4 zvjezdice i besplatan doručak uvijek uključen u cijenu noćenja. Cijene i termine provjerite ovdje- Hotel Emmy Prag..

Hotel Mandarin Oriental je predivan i otmjen hotel u centru grada Praga. Slovi kao najbolji hotel u gradu, ali i kao jedan od najotmjenijih hotela u ovom dijelu Europe. Odličan i omiljen izbor svima koji ovdje dolaze za medeni mjesec. Ovaj hotel ima 5 zvjezdica i cijenu od 120 eura po osobi za noćenje. Odličan izbor za povoljan boravak za vrijeme bračnog putovanja u Prag – Hotel Oriental Mandarin

Prag je dobar za:

  • Plaže: 0/5
  • Obiteljski odmor: 5/5
  • Kulturu: 5/5
  • Uživanje u hrani: 5/5
  • Romantiku: 5/5
  • Vodene sportove:0/5

Do Praga možete putovati direktnom nonstop linijom iz Zagreba (avionske karte potražite na službenoj stranici Croatia Airlines ili Czech Airlines)- Za smještaj najbolje je koristiti Airbnb ili hotelscombined, tražilicu za najpovoljnije hotele u Europi.

Jeste li već bili u Pragu? Ostavite nam komentar i svoje dojmove. Pošaljite nam fotografije s putovanja u inbox na FB stranicu Idemo Putovati.

Credits. Colac Sorin/Prag/123RF

Credits. Colac Sorin/Prag/123RF

Leave a Reply