Putovanja avionom iz Zagreba za Berlin u prosincu samo 69 eura

Putovanja avionom iz Zagreba za Berlin u prosincu samo 69 eura. Eurowings (Germanwings) lowcost prijevoznik nudi odličnu cijenu za avionske karte iz Zagreba za glavni grad Njemačke. Berlin možete posjetiti za mnoge datume u prosincu za vrijeme Adventa i to po cijeni već od 69 eura pa do 89 eura ovisno za koje datume putujete. Cijena uključuje povratnu avionsku kartu za Berlin, ručnu prtljagu i sve takse i pristojbe zračnih luka. Smještaj nije uključen u cijenu, a rezervirati ga možete klikom na link ispod. Za više putovanja u Berlin preporučujemo stranici Putujmo Jeftino.

Popust za smještaj možete uzeti klikom na ovaj link – Popust za Airbnb. Nakon što kliknete na link potrebno je da kliknete na oznaku Claim your credit i zatim da putem emaila potvrdite besplatnu registraciju kako bi dobili popust u iznosu od 25 eura.

Za rezervaciju avionske karte kliknite – AVIONSKA KARTA ZA BERLIN

Za rezervaciju hotela kliknite – HOTELI U BERLINU

Source: Tomas1111 / RF123

Source: Tomas1111 / RF123

 

Sve takes i pristojbe zračnih luka su uračunate u cijenu. Smještaj možete rezervirati klikom na link iznad. Imate li bilo kakvih pitanja molimo da ostavite komentar ispod ovog teksta.

Važno!

  • Za pregled viznog sustava kliknite ovdje: MVEP HR
  • Za rezerviranje drugačijeg smještaja kliknite ovdje: JEFTINA PRETRAGA HOTELA
  • Ukoliko imate pitanja ostavite nam komentar.

Leave a Reply