Najbolje destinacije za putovanja – Maldivi

Destinacija Maldivi. Za mnoge ljude ne postoji ništa ljepše niti bolje od Maldiva. Zamislite čarobne beskrajne plaže, savršene otoke, romantične restorane, luksuzne hotele, predivne palme i slikovite ville na vodi. Maldivi su broj jedan destinacija za ljubitelje kupanja, plaža, wellnessa i romantike. Za budžet na Maldivima u prosjeku vam treba između 300 i 400 eura za dvije osobe za boravak od 7-10 dana. U budžet nije uključen smještaj niti avionska karta. Jeftine letove možete pronaći na stranici Putujmo Jeftino.  Najbolje vrijeme za posjetiti Maldive je između sredine studenog pa sve do kraja svibnja. Kako je vrijeme na Maldivima gotovo uvijek odlično preporučujemo da putujete kroz cijelu godinu.

Kliknite ovdje i pronađite smještaj na MaldivimaBooking.com

Source: Konstantinkulikov/123RF

Source: Konstantinkulikov/123RF

Za vaš boravak na Maldivima izdvajamo 2 hotela. Jedan je na javnom otoku i vrlo je povoljan dok je drugi hotel dio privatnog otoka i dosta je skuplji, ali i bolji izbor za odmor na Maldivima.

Island Relaxing hotel na Maldivima ima 4 zvjezdice i iznosi samo 30 eura po osobi za noćenje s uključenim doručkom. Ovaj hotel resort se nalazi na Maafushiju, javnom otoku – ISLAND RELAXING HOTEL.

Olhuveli Beach And Spa Resort ima 5 zvjezdica i ustupa besplatan doručak, wifi i wellness po cijeni od 145 eura po osobi za noćenje. Radi se o jednom od pristupačnijih hotel resorta na Maldivima, a nudi i opciju All Inclusive-a kao i prijevoz do zračne luke – HOTEL RESORT OLHUVELI BEACH 5*.

Maldivi su dobri za:

  • Plaže: 5 / 5
  • Obiteljski odmor: 3 / 5
  • Kulturu: 2.5 / 5
  • Uživanje u hrani: 3 / 5
  • Romantiku: 5 / 5
  • Vodene sportove: 4.5 / 5
Source: MValigursky/123RF/Maldives

Source: MValigursky/123RF/Maldives

Leave a Reply