Istanbul 4 dana u studenom samo 997 kuna

Za samo 997 kuna po osobi možete letjeti iz Ljubljane za Istanbul i tamo boraviti 4 dana u hotelu.. Putovanje iznosi 997 kuna po osobi, a uključuje boravak u hotelu i let iz Ljubljane. Za boravak u Istanbulu preporučujemo i Airbnb kao najbolji izbor za smještaj. Popust za smještaj možete uzeti klikom na ovaj link – Popust za Airbnb. Nakon što kliknete na link potrebno je da kliknete na oznaku Claim your credit i zatim da putem emaila potvrdite besplatnu registraciju kako bi dobili popust u iznosu od 25 eura. Prijevoz do Ljubljane je u vašem osobnom trošku. Do Ljubljane možete autom, za 70kn autobusom ili vlakom iz Zagreba. Putovanje je od 11. do 13. ili od 18. do 20.studenog. Prijevoznik je Air Serbia i obavezno je presjedanje u Beogradu.

Za rezervaciju avionske karte kliknite – AVIONSKA KARTA ZA ISTANBUL

Za rezervaciju hotela kliknite – HOTEL ASMALI KONAK

Source: YalcinSerkaya/123RF

Source: YalcinSerkaya/123RF

Smještaj  je u centru grada.

Sve takes i pristojbe zračnih luka su uračunate u cijenu. Imate li bilo kakvih pitanja ostavite komentar ispod ovog teksta.

Važno!

  • Za pregled viznog sustava kliknite ovdje: MVEP HR
  • Za rezerviranje drugačijeg smještaja kliknite ovdje: JEFTINA PRETRAGA HOTELA
  • Ukoliko imate pitanja ostavite nam komentar.

Leave a Reply

This website stores some user agent data. These data are used to provide a more personalized experience and to track your whereabouts around our website in compliance with the European General Data Protection Regulation. If you decide to opt-out of any future tracking, a cookie will be set up in your browser to remember this choice for one year. I Agree, Deny
534