Varšava 5 dana i 4 noćenja avionom iz Zagreba

Varšava 5 dana i 4 noćenja za Advent, let iz Zagreba i smještaj u apartmanu. Putovanje iznosi 1700 kuna, a uključuje boravak u hotelu i let iz Zagreba. Za boravak u Varšavi preporučujemo i Airbnb kao najbolji izbor za smještaj. Popust za smještaj možete uzeti klikom na ovaj link – Popust za Airbnb. Nakon što kliknete na link potrebno je da kliknete na oznaku Claim your credit i zatim da putem emaila potvrdite besplatnu registraciju kako bi dobili popust u iznosu od 25 eura. Varšava je odlično mjesto puno kafića, restorana, muzeja i vrlo je dobra lokacija za posjetiti za ljubitelje sporta.

Za rezervaciju avionske karte kliknite – AVIONSKA KARTA ZA VARŠAVU

Za rezervaciju hotela kliknite – APARTMAN MAGNOLIE VARŠAVA

Credits: AnastasyY/Varšava/123RF

Credits: AnastasyY/Varšava/123RF

Prijevoznik je KLM i Air France. Smještaj je u apartmanu u centru Varšava. Imate li pitanja slobodno nam ostavite komentar ispod ovog teksta.

Važno!

  • Za pregled viznog sustava kliknite ovdje: MVEP HR
  • Za rezerviranje drugačijeg smještaja kliknite ovdje: JEFTINA PRETRAGA HOTELA
  • Ukoliko imate pitanja ostavite nam komentar.

Leave a Reply

This website stores some user agent data. These data are used to provide a more personalized experience and to track your whereabouts around our website in compliance with the European General Data Protection Regulation. If you decide to opt-out of any future tracking, a cookie will be set up in your browser to remember this choice for one year. I Agree, Deny
534