Odmor u Dubaiju, top 5 stvari za napraviti

Odmor u Dubaiju, top 5 stvari za napraviti. Dubai je bez dvojbe jedno od onih mjesta na kojima možete napraviti sve što poželite. Danas vam predstavljamo top 5 stvari koje morate i trebate napraviti u Dubaiju za vrijeme svog odmora ovdje. Preporučujemo da putovanja u Dubai potražite na stranici Putujmo Jeftino (klikni i provjeri cijene). Skijanje i kupanje na plažama isti dan. Dubai je jedina destinacije gdje zaista možete na skijanje i kupanje u istom danu. Plaža su umjetne, ali su predivne, a vrijeme je gotovo uvijek iznad 26°C pa čak i za najveće zime. Skijati se možete u umjetno napravljenom skijalištu, gdje se također možete i slikati s pingvinima, ma može li bolje od ovoga?

Credits: Philipus/Dubai/123RF

Credits: Philipus/Dubai/123RF

Avantura na 4 kotača

Vožnja vrhunskim 4×4 offroad kamionetima je samo dio zabavne ponude Dubaija, ali ovo je jedna zaista vrhunska i nadasve adrenalinska zabava koju si jednostavno morate priuštiti. Platite ove vožnje i uživajte vozeći se preko pustinje na +30°C dok se vaši prijatelji smrzavaju u siječnju i veljači.

Posjetite Dubai Mall, savršeno mjesto za shopping

Ako ste shoppingholičarzaista morate posjetiti Dubai. Savršen, luksuzan i ogroman, Dubai Mall je jedno od 5 najboljih mjesta koje morate posjetiti ako volite kupovati. Od 1 eura pa do milijun eura vrijednish stvari, ovdje možete kupiti sve što poželite.

Posjetite Burj Khalifu

Dolazak u Dubai nebi bio potpun bez da se popnete na najvišu zgradu na svijetu (neboder), a za one s nešto većim budžetom preporučujemo i noćenje ovdje. Ulaznice su povoljne, a pogled je zaista čaroban i ovo je iskustvo koje nikad nećete zaboraviti.

Posjetite Aquapark Dubai

Radi se o jednom od najvećih i najboljih aquaparkova na svijetu. Kako to izgleda pogledajte u video zapisu ispod.

Leave a Reply

This website stores some user agent data. These data are used to provide a more personalized experience and to track your whereabouts around our website in compliance with the European General Data Protection Regulation. If you decide to opt-out of any future tracking, a cookie will be set up in your browser to remember this choice for one year. I Agree, Deny
534