Jesen u Firenci, Toskana 4 dana već od 135 eura

Jesen u Firenci, Toskana 4 dana već od 135 eura. Posjetite Toskanu i čarobnu Firencu ove jeseni za vrijeme produženog vikenda u listopadu. Putovanje od 29.listopada do 1.studenog, ukupno 4 dana i 3 noćenja. Ponuda uključuje prijevoz vlakom na relaciji Venecija – Firenca i smještaj u centru Firence. Povratna karta za vlak iznosi 65 eura dok cijena noćenja u hotelu iznosi 70 eura po osobi. Karte za vlak možete kupiti na stranici Italotreno ili Trenitalia. Smještaj je u hotelu Ill Sogno di Li u samom centru grada. Ovo je individualno putovanje. Troškovi su prijevoz do Venecije. Preporučujemo da do Venecije koristite prijevoz modernim autobusima kompanije Flixbus. Putovanje iz Zagreba za Veneciju iznosi samo 19 eura.

Hotel rezervirajte klikom ovdje

Za prijevoz do Venecije preporučujemo Flixbus. Smještaj je u samom centru grada. Putovanje iz Venecije do Firenze vlakom je jedan od najljepših načina za vidjeti Toskanu.

Source: Jakobradlgruber/123RF

Source: Jakobradlgruber/123RF

Leave a Reply

This website stores some user agent data. These data are used to provide a more personalized experience and to track your whereabouts around our website in compliance with the European General Data Protection Regulation. If you decide to opt-out of any future tracking, a cookie will be set up in your browser to remember this choice for one year. I Agree, Deny
534