Najbolji Airbnb apartmani u Budimpešti

Najbolji Airbnb apartmani u Budimpešti. Ako planirate posjetiti Budimpeštu ove godine u jesen ili zimu i možda za Advent ili tijekom novogodišnjih praznika onda je najbolje već sada pronaći odgovarajući smještaj. Za vas smo pronašli 3 odlična Airbnb apartmana u centru Budimpešte koji su vrlo povoljni i imaju odlične recenzije. Svaki od ovih apartmana je vrlo povoljan, odlično uređen, čist i najbolje od svega ima velik broj recenzija koje su sve redom s najboljim ocjenama. Kliknite na linkove ispod i pogledajte ove apartmane. Kako biste dobili popust za boravak u apartmanima preko stranice Airbnb jednostavno kliknite ovdje i izradite Airbnb račun – Airbnb pozivnica. Nakon što izradite račun dobivate 25 eura popusta za boravak u apartmanima.

Moderan apartman u srcu Budimpešte

Stilski vrlo moderan i lijepo uređen apartman koji se nalazi u srcu Budimpešte u povijesnom Vorosmartyu može biti vaš za samo 170 kn po osobi odnosno 340 kuna za noćenje. Velik apartman s dnevnim boravkom i jednom spavaćom sobom odličan je izbor za putovanje za 2 osobe. Apartman ima odličan izbor sadržaja, vrhunsku lokaciju i nisku cijenu. Pogledajte ovaj apartman klikom ovdje – Moderan apartman u srcu Budimpešte.

Moderan stan

Apartman u starom djelu grada

Odličan apartman u starom dijelu grada nalazi se odmah uz poznati lančani most. Ovo je top lokacija za boravak u Budimpešti. Apartman je odličan izbor za 2 ili 3 osobe, a cijena iznosi samo 140 kn po osobi ako putuju 2 osobe odnosno 280 kn ukupan iznos za noćenje za 2 osobe. Odlike apartmana su brz internet, super lokacija, nalazi se uz odlične kafiće i poznate klubove kao i u blizini svih znamenitosti. Ovaj apartman pogledajte klikom ovdje – Apartman u starom dijelu grada.

stan budapest

Najjeftiniji apartman u Budimpešti

Ako planirate Advent u Budimpešti ovo je možda najbolji apartman koji si možete rezervirati. Cijena je samo 100 kn po osobi odnosno 200 kn za noćenje, a apartman se nalazi na par koraka od Parlamenta i predivnog Dunava, na samo 5min hoda od velikih ulica punih događanja, trgovina i popularnih klubova. Pogledajte ovaj apartman klikom ovdje: Apartman u srcu Budimpešte.

stan airbnb budap

Za popust u iznosu od 25 eura za apartmane u Budimpešti ili za bilo gdje drugdje možete izraditi besplatan račun putem ove pozivnice – Airbnb pozivnica.

 

Leave a Reply