Top 5 gradova za posjetiti u Listopadu

Top 5 gradova za posjetiti u Listopadu. Mjesec listopad je odličan izbor za vikend putovanja i odličan izbor za posjetiti neke od najboljih Europskih destinacija. Pogledajte jeftina putovanja za ove destinacije na stranici Putujmo Jeftino. Za jeftine hotele i apartmane preporučujemo stranicu Hotelscombined.

Amsterdam

Predivni Amsterdam je jedan od povoljnijih gradova u listopadu. Najskuplji dio godine za posjetiti Amsterdam je kasno proljeće i cijelo ljeto, ali u ranu jesen ovaj grad je doslovno cijeli na popustu. Hoteli imaju akcije i daleko niže cijene, a avio kompanije uvijek nude najjeftinije avionske karte. Amsterdam je odlična destinacija za posjetiti u listopadu.

Credits: Amsterdam by Ivantagan/123RF

Credits: Amsterdam by Ivantagan/123RF

Barcelona

Sunčana Barcelona gotovo svake godine ima odlično vrijeme u listopadu s malo padalina i visokim temperaturama. Letovi iz Hrvatske su vrlo povoljni, a tako i smještaj na Airbnb-u ili u hotelima. Svakako jedna od najljepših destinacija s ovog popisa.

Credits: MikalaiM/123RF/Barcelona

Credits: MikalaiM/123RF/Barcelona

Dubrovnik

Dubrovnik trebate posjetiti u listopadu jer je jedan od najsunčanijih gradova Hrvatske u listopadu, a i pad cijena u restoranima i hotelima je razlog više zašto iskoristiti slobodne dane i posjetiti Dubrovnik u listopadu.

Credits: MikolajCepil/123RF

Credits: MikolajCepil/123RF

Prag

Zlatni grad Prag je čaroban, predivnih boja, niskih cijena i odličnih sadržaja kroz cijeli listopad. Odličan izbor za predivno putovanje vlakom ili kratki let avionom iz Zagreba. Prag je jedan od najljepših gradova Europe, a listopad je jedan od 3 najbolja mjeseca u godini za posjetiti ovaj grad.

Credits. Colac Sorin/Prag/123RF

Credits. Colac Sorin/Prag/123RF

Budimpešta

Čarobna Budimpešta s razlogom ima nadimak Pariz istoka. Ovaj predivan grad ima odlično vrijeme u listopadu, a sve od hrane i pića pa do hotela i prijevoza je i više nego povoljne. Parkovi su puni ljudi, restorani imaju vrhunske specijalitete, a cijene su niske.

Source: Tomas1111 / RF123

Source: Tomas1111 / RF123

Leave a Reply