Sedam najboljih plaža Hrvatske

Sedam najboljih plaža Hrvatske. Tražite najbolje Hrvatske plaže? Hrvatska obala osim predivnog mora u ponudi ima i odlične plaže. Nisu to samo kamene i šljunčane plaže nego i mnoge pješčane plaže. Za vas smo pripremili sedam predivnih plaža Hrvatske koje morate posjetiti.

Nin queen beach
1) Kraljičina plaža, Nin
Po mnogima najbolja plaža u Dalmaciji nalazi se u Ninu. Riječ je o plaži dugačkoj gotovo 3 km koja je najbolji izbor za obitelj s malom djecom. Kraljičina plaža je najplića plaža u Hrvatskoj i odličan je izbor i za ljubitelje kitesurfinga.

 

 

2) Bijeca, Medulin
Najbolja plaža u Medulinu, pješčana je i još je jedan odličan izbor za obitelj s malom djecom.

 

 

3) Vela plaža, Baška
Predivna plaža nalazi se Baškoj na otoku Krku. Riječ je o jednoj od najboljih šljunčanih plaža Hrvatske. Ova plaža je dugačka 1800 m.

 

 

4) Zrće, Novalja
Zrće je najljepša i najatraktivnija plaža u Novalji na otoku Pagu. Ovo je najbolja plaža za sve između 18 i 35 godina. Odličan izbor sportsko – rekreativnih i zabavnih sadržaja.

 

 

5) Zlatni rat, Brač
Zlatni rat nije samo rajska plaža nego jedna od najvećih i najljepših atrakcija Jadrana.

 

 

6) Stiniva, Vis
Čarobna uvala smještena između dvije visoke kamene litice mjesto je na kojem se nalazi Stiniva, jedna od najposebnijih plaža cijele Europe.

 

 

7) Lubenice, Cres
Predivna plaža Lubenice već dugi niz godina na glasu je kao jedna od najljepših plaža Jadrana. Zbog svoje udaljenosti i nedostatka dodatnih sadržaja jedna je od najosamljenijih plaža. Spust do plaže može potrajati i do sat vremena, dok uspon traje i dosta duže.

Credits: CreativeNature/Can Stock Photos

Credits: CreativeNature/Can Stock Photos

Leave a Reply

This website stores some user agent data. These data are used to provide a more personalized experience and to track your whereabouts around our website in compliance with the European General Data Protection Regulation. If you decide to opt-out of any future tracking, a cookie will be set up in your browser to remember this choice for one year. I Agree, Deny
534