Najpovoljniji apartmani za boravak u Zadru

Najpovoljniji apartmani za boravak u Zadru. Online servis za iznajmljivanje smještaja, Airbnb u zadnje je vrijeme najpopularniji i najpovoljniji izbor za iznajmiti apartman ili sobu na moru ili gotovo bilo gdje u svijetu. Osim apartmana, villa, pansiona i soba ovdje možete iznajmiti noćenje u brodicama, dvorcima. U današnjem članku vam predstavljamo 3 najpovoljnija apartmana za vaš boravak u Zadru. Zadar je predivni dalmatinski grad i ima visoke cijene smještaja u hotelima, pa upravo iz ovog razloga preporučujemo da koristite Airbnb apartmane prilikom boravka u Zadru.

 

Za vaš boravak u Zadru ili bilo gdje na moru darujemo vam 25$ popusta odnosno 170 kn popusta za vaš boravak putem stranice Airbnb.  Kako bi dobili popust jednostavno kliknite na ovaj link – AIRBNB POPUST i zatim na oznaku CLAIM YOUR CREDITS. Nakon što se prijavite na stranicu možete slobodno koristiti Airbnb i prilikom rezerviranja/bookiranja smještaja će vam se prikazati popust uz oznaku COUPON CODE. Popust će iznosi 25$ i umanjiti će cijenu ukupnog iznosa vašeg izabranog apartmana.

 

Ovu su 3 vrlo povoljna i kvalitetna apartmana koje možete rezervirati za boravak u Zadru po cijeni već od 20 € po osobi za noćenje.

Tradicionalni dalmatinski apartman

Apartman u blizini centra Zadra s nazivom tradicionalni dalmatinski apartman je zaista predivan apartman po vrlo niskim cijenama. Za samo 40 eura 2 osobe mogu boraviti u ovom predivnom apartmanu. Gotovo 85 recenzije s ocjenom od 4,5 zvjezdice od maksimalnih 5 zvjezdica na stranici Airbnb garantira odličan i ugodan boravak.Cijeli apartman je uređen tradicionalno kako nosi i naziv apartmana, a sadržaja unutar apartmana ima i više nego dovoljno. Udaljenost od plaže iznosi 15min pješice. Apartman pogledajte ovdje – Tradicionalni apartman u Zadru

zadar apartman

Apartman u centru Zadra

Za boravak u centru Zadra preporučujemo ovaj apartman. Za samo 50 eura za 2 osobe možete boraviti u srcu grada Zadra na par koraka od većine znamenitosti. Ovaj apartman ima 1 sobu i 1 krevet i time je dobar izbor za putovanje 1-2 osoba. Moderno uređen apartman ima tv, sat.programe, wifi i odličnu lokaciju što ga čini odličnim izborom ukoliko želite biti u centru zbivanja u Zadru. Pogledajte apartman klikom ovdje – Apartman u centru Zadra.

apartan

Apartman Lazzine

Odličan apartman pod nazivom Lazzine jedan je od najboljih apartmana u Zadru u cijeni do 55 € koliko iznosi boravak za do 3 osobe. Apartman ima super lokaciju i vrlo je moderan, a ima 1 sobu i 2 kreveta. Pogledajte apartman klikom ovdje – Apartman Lazzine

apartman lezzine

Leave a Reply