Najpovoljniji Airbnb apartmani u Puli

Najpovoljniji Airbnb apartmani u Puli. Online servis za iznajmljivanje smještaja, Airbnb u zadnje je vrijeme najpopularniji i najpovoljniji izbor za iznajmiti apartman ili sobu na moru ili gotovo bilo gdje u svijetu. Osim apartmana, villa, pansiona i soba ovdje možete iznajmiti noćenje u brodicama, dvorcima. U današnjem članku vam predstavljamo 3 najpovoljnija apartmana za vaš boravak u predivnoj Puli. Pula je jedan od najljepših gradova Hrvatske i jedna je od gradova koji imaju vrlo visoke cijene smještaja u hotelima, pa upravo iz ovog razloga preporučujemo da koristite Airbnb apartmane prilikom boravka u Puli. Grad Pula slikovit je istarski grad vrlo bogate povijesti. U njoj je smještena jedna od najočuvanijih arena u Europi.

 

Za vaš boravak u Puli ili bilo gdje na moru darujemo vam 25$ popusta odnosno 170 kn popusta za vaš boravak putem stranice Airbnb. Kako bi dobili popust jednostavno kliknite na ovaj link – AIRBNB POPUST i zatim na oznaku CLAIM YOUR CREDITS. Nakon što se prijavite na stranicu možete slobodno koristiti Airbnb i prilikom rezerviranja/bookiranja smještaja će vam se prikazati popust uz oznaku COUPON CODE. Popust će iznosi 25$ i umanjiti će cijenu ukupnog iznosa vašeg izabranog apartmana.

 

Ovu su 3 vrlo povoljna i kvalitetna apartmana koje možete rezervirati za boravak u Puli po cijeni već od 20 € po osobi za noćenje.

Apartman Sara, Pula

Predivan mali apartman Sara nalazi se u centru grada Pule na 8 minuta udaljenosti pješice od gradske plaže. Ovaj apartman je u potrpunosti opremljen i nudi bežični internet, TV sa satelitskim programima, kupaonicu i wc te sobu s krevetom za dvije osobe. Riječ je o vrlo povoljnom apartmanu kojeg možete iznajmiti od 19 eura po osobi za noćenje, odnosno 38 eura za aparatman. Apartman pogledajte i rezervirajte ovdje – Apartman Sara.

apartman sara

Apartman Lola, Pula

Apartman Lola visoko je ocijenjen apartman na stranici airbnb. Važno je istaknuti kako se apartman nalazi u centru grada na nekoliko koraka od pulske Arene. Boravak u apartmanu je moguć za dvije odrasle osobe s jednim djetetom, a cijena noćenja za dvije osobe iznosi oko 300 kn. Ovo je odličan apartman za ljetovanje ili vikend odmor u srpnju ili kolovozu. Apartman Lola rezervirajte ovdje – Apartman Lola.

Lola pula apartman

Holiday apartman, Pula

Maleni holiday apartman u Puli nalazi se na odličnoj lokaciji i radi se o jednom od najjeftinijih apartmana na stranici Airbnb. Ovaj odličan apartman ima ocjenu od gotovo maksimalnih 5 zvjezdica na više od 71 recenzije. Cijena noćenja u apartmanu iznosi samo 30 eura za 2 osobe. Moguć je boravak do 4 osobe u apartmanu. Apartman rezervirajte ovdje – Apartman Holiday

holiday pula

 

Kako bi dobili popust jednostavno kliknite na ovaj link – AIRBNB POPUST i zatim na oznaku CLAIM YOUR CREDITS. Nakon što se prijavite na stranicu možete slobodno koristiti Airbnb i prilikom rezerviranja/bookiranja smještaja će vam se prikazati popust uz oznaku COUPON CODE. Popust će iznosi 25$ i umanjiti će cijenu ukupnog iznosa vašeg izabranog apartmana.

Leave a Reply